FitVitamines

RETOURNEREN

Bij FitVitamines kan iedere bestelling worden geretourneerd binnen twee weken. Wil je jouw pakket (gratis) terugsturen? Volg dan de volgende vier stappen.

  1. Stop de pakbon en het product terug in de doos;
  2. Plak de doos dicht;
  3. Schrijf ‘retour afzender’ op de doos;
    Een postzegel op het pakket is niet nodig. Zorg er wel voor de je je eigen adres doorstreept. Mocht je op een andere manier, bijvoorbeeld verzekerd, willen retourneren, via het postkantoor, dan zijn de directe kosten voor het terugsturen jouw eigen rekening.
  4. Doe het pakket in de brievenbus;
    Ga dus niet langs het postkantoor. Het postkantoor rekent namelijk wel kosten voor het verwerken en terugzenden, welke we niet kunnen teruggeven.

Ondervind je problemen met het retourneren volgens ons stappenplan? Neem dan eerst contact met ons op.

Nee. We vragen je tijdens de bedenktijd zorgvuldig om te gaan met het product. Geopende zakjes voedingssupplementen waarbij de verzegeling is verbroken (de sluiting van de verpakking) kunnen we vanuit gezondheidsbescherming niet terugnemen. In het onwaarschijnlijke geval van een gebrek, ontvang je uiteraard een vervangend product of heb je recht op teruggave van het betaalde bedrag. Bewaar het product en neem contact op met de Klantenservice. 

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van goederen, dat verder gaat dan nodig om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Ja. Wij nemen de kosten voor het terugsturen van een product voor onze rekening, als je het stappenplan zoals bovenstaand omschreven volgt. Schrijf duidelijk ‘retour afzender’ op de doos en stuur het terug via de publieke brievenbus op straat. Je hebt dan geen postzegel nodig. Mocht je op een andere manier, bijvoorbeeld verzekerd of via het postkantoor, willen retourneren, dan zijn de directe kosten voor het terugsturen voor jouw eigen rekening. We kunnen kosten achteraf niet aan je teruggeven. 

Ondervind je problemen bij het retourneren volgens ons stappenplan? Neem dan eerst contact met ons op. We zoeken graag met je naar een andere oplossing, zodat je alsnog gratis kunt retourneren. 

Voor leden van de Thuiswinkel Waarborg (zoals FitVitamines) geldt dat ze voor klanten een bedenktijd van minimaal 14 dagen moeten aanhouden. Deze bedenktijd hanteren wij bij FitVitamines dan ook. Geef in deze 14 dagen aan dat je het pakket terug wilt sturen, waarna je nog 14 dagen de tijd hebt om het pakket gratis te retourneren.

Heb je een product teruggestuurd? Dan krijg je je volledige aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending zo snel mogelijk weer terug, maar in ieder geval binnen 14 dagen na ontbinding. Zodra wij het product retour hebben ontvangen of is aangetoond dat het product is teruggestuurd, zullen wij het geld naar je terugstorten. 

Wij betalen jou terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen jou voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.