FitVitamines

0,00
0
Subtotal: 0,00
Geen producten in je winkelmand

Pyrroloquinoline quinone (PQQ)

Antioxidanten voedingssupplement

Cholesterol | Antioxidanten voedingssupplement

PQQ (20 mg)

Volumekorting

2 zakjes
3 zakjes
4-5 zakjes
6 zakjes

5%
10%
15%
20%

Volumekorting

2 zakjes
3 zakjes
4-5 zakjes
6 zakjes

5%
10%
15%
20%

Cholesterol | Antioxidanten voedingssupplement

PQQ 20 mg

PQQ Q10 | Cholesterol

Q10 100mg & PQQ 20mg

Volumekorting

2 zakjes
3 zakjes
4-5 zakjes
6 zakjes

5%
10%
15%
20%

PQQ supplementen kopen

S-acetyl L-glutathion is een populaire en belangrijke antioxidant die al van nature in het lichaam voorkomt. Bij Fitvitamines kun je S-acetyl-L-glutathion van hoge kwaliteit kopen. Dankzij S-acetyl is dit supplement goed opneembaar door het lichaam, waar regulier glutathion niet goed wordt opgenomen.

Wat is PQQ of Pyrroloquinoline quinone

PQQ is een sterke antioxidant. De letters PQQ zijn een afkorting van Pyrroloquinoline quinone. Deze stof is verwant is aan vitamine B en lijkt sterk op vitamine B12. Vitamine B12 heeft een aantal gezondheidsvoordelen. Zo helpt het vermoeidheid te verminderen, ondersteunt het het immuunsysteem en bevordert het de energiestofwisseling.

PQQ is een lichaamseigen stof en het is aanwezig in de cellen van onze weefsels en organen, zoals het hart, de hersenen, de spieren en de lever. Ook komt deze voedingsstof voor in moedermelk en in onder andere groene paprika, kiwi, peterselie, tofu en groene thee.

Werking van PQQ

De stof werkt mee bij enzymreacties en helpt enzymen bij het uitoefenen van hun functie. Er wordt nog volop onderzoek gedaan naar de precieze werking van PQQ. PQQ komt van nature voor in bepaald voedsel, waaronder spinazie, kiwi, sojabonen, mosterd en tofu. Ook groene thee is een goede bron van PQQ.

Waarom PQQ supplementen kopen bij Fitvitamines?

FitVitamines levert PQQ capsules van hoge kwaliteit. Onze PQQ supplementen zijn van plantaardige oorsprong en bevatten een goede hoge dosering per capsule. Daarnaast bieden we volume korting bij aanschaf van meerdere verpakkingen. De korting kan zelfs oplopen tot 20% korting op PQQ bij 6 verpakkingen.

PQQ supplementen van FitVitamines zijn een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.

PQQ is een zeer veelbelovende stof als voedingssupplement, waar veel onderzoek naar wordt gedaan. Het European Food Safety Authority (ESFA) heeft echter nog geen uitspraken gedaan over de gezondheidsvoordelen, waardoor wij hier helaas (nog) niets over mogen zeggen.