FitVitamines

0,00
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Pyrroloquinoline quinone (PQQ)

Antioxidanten voedingssupplement

Cholesterol | Antioxidanten voedingssupplement

PQQ (20 mg)

Volumekorting

2 zakjes
3 zakjes
4-5 zakjes
6 zakjes

5%
10%
15%
20%

Volumekorting

2 zakjes
3 zakjes
4-5 zakjes
6 zakjes

5%
10%
15%
20%

Cholesterol | Antioxidanten voedingssupplement

PQQ 20 mg

PQQ Q10 | Cholesterol

Q10 100mg & PQQ 20mg

Volumekorting

2 zakjes
3 zakjes
4-5 zakjes
6 zakjes

5%
10%
15%
20%

PQQ supplementen kopen

PQQ is een populair en belangrijk antioxidant die al van nature in het lichaam voorkomt. Bij Fitvitamines kun je PQQ van hoge kwaliteit kopen voor een lage prijs.

Wat is PQQ of Pyrroloquinoline Quinone

PQQ is een sterke antioxidant. De letters PQQ zijn een afkorting van Pyrroloquinoline Quinone. Deze stof is verwant aan vitamine B en lijkt sterk op vitamine B12. Vitamine B12 heeft een aantal gezondheidsvoordelen. Zo helpt het vermoeidheid te verminderen, ondersteunt het ons immuunsysteem en bevordert het de energiestofwisseling.

De lichaamseigen stof PQQ is aanwezig in de cellen van onze weefsels en organen, zoals het hart, de hersenen, de spieren en de lever. Ook komt deze voedingsstof voor in moedermelk en in verschillende soorten voedingsmiddelen.

Werking van PQQ

De stof werkt mee bij enzymreacties en ondersteunt enzymen bij het uitoefenen van hun functie. Er wordt nog volop onderzoek gedaan naar de precieze werking van PQQ. PQQ komt van nature voor in bepaald voedsel, waaronder spinazie, kiwi, sojabonen, mosterd en tofu. Ook groene thee is een goede bron van PQQ.

Waarom PQQ supplementen kopen bij Fitvitamines?

FitVitamines levert PQQ-capsules van hoge kwaliteit. Onze PQQ supplementen zijn van plantaardige oorsprong en bevatten een hoge dosering per capsule. Daarnaast bieden we volumekorting bij aanschaf van meerdere verpakkingen. De korting kan zelfs oplopen tot 20% korting op PQQ bij 6 verpakkingen.

PQQ supplementen van FitVitamines zijn een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.

PQQ is een zeer veelbelovende stof als voedingssupplement, waar veel onderzoek naar wordt gedaan. Het European Food Safety Authority (ESFA) heeft echter nog geen uitspraken gedaan over de gezondheidsvoordelen, waardoor wij hier helaas (nog) niets over mogen zeggen.