Geplaatst op

Puur natuur

In een wereld vol synthetische producten en kunstmatige ingrediënten is er een groeiende behoefte naar de zuiverheid en kracht van de natuur. Bij FitVitamines begrijpen we deze roep. Daarom bieden we 100% natuurlijke supplementen aan, rechtstreeks gewonnen uit planten en vruchten. Voor de bewuste consument die zoekt naar vegan en plantaardige gezondheidsoplossingen: welkom bij FitVitamines.

Terug naar de wortels

Elk product in onze catalogus is een weerspiegeling van de rijkdom van Moeder Aarde. Met respect voor het milieu en onze klanten werken we samen met betrouwbare leveranciers om ervoor te zorgen dat elke capsule die u inneemt gevuld is met de essentie van de natuur en niets anders.

Een kleine greep uit ons plantaardige assortiment

  1. Apigenine: Gewonnen uit echte kamille. Met 120 mg per vegan capsule, is het gehalte werkzame stof hoog Ontdek meer.
  2. Ginkgo Biloba: Deze eeuwenoude boom staat bekend om zijn geheugenversterkende eigenschappen. Dit extract wordt gewonnen uit de schors van de boom. Lees hier verder.
  3. Spermidine: Tarwekiemextract. Bekend om zijn celvernieuwende eigenschappen. Ontdek het hier.
  4. Kaempferol: Deze flavonoïde, rechtstreeks uit het hart van diverse planten, staat bekend om zijn antioxidatieve eigenschappen. Leer hier meer.
  5. Astaxanthine: Een krachtige antioxidant gewonnen uit microalgen, het helpt bij het neutraliseren van de effecten van vrije radicalen. Bekijk het product.

Vegan voor Iedereen

Al onze producten zijn 100% vegan. Zo worden onze capsulehulzen niet gemaakt van gelatine, maar van HPMC. HPMC is een plantaardig materiaal dat wat ons betreft nog niet vaak genoeg wordt gebruikt. Het is een goed vegan alternatief voor de gebruikelijke gelatine-capsules. Dit betekent dat het geen dierlijke producten bevat en ook nog eens goed blijft onder verschillende omstandigheden, waardoor de inhoud van de capsule goed bewaard blijft. We geloven in de kracht van plantaardige voeding en willen dat iedereen zich gezond en vitaal voelt zonder concessies te doen aan hun waarden.

Conclusie

De natuur biedt ons alles wat we nodig hebben voor een optimale gezondheid en welzijn. Bij FitVitamines zijn we er trots op deze natuurlijke rijkdom te bottelen in zuivere, vegan capsules. Ontdek de kracht van plantaardige vitaliteit vandaag nog op onze website!