FitVitamines

0,00
0
Subtotal: 0,00
Geen producten in je winkelmand

Kaempferol

Antioxidanten voedingssupplement

Antioxidanten voedingssupplement kopen

Kaempferol

Volumekorting

2 zakjes
3 zakjes
4-5 zakjes
6 zakjes

5%
10%
15%
20%

Volumekorting

2 zakjes
3 zakjes
4-5 zakjes
6 zakjes

5%
10%
15%
20%

Kaempferol kopen

Kaempferol is één van de sterkste antioxidanten met zeer uiteenlopende gezondheidsvoordelen. Het is nog een relatief onbekend product, wat maakt dat kaempferol nog niet door veel bedrijven wordt verkocht.

Wat is het?

Kaempferol is een uit planten afkomstig flavonol en komt voor in onder andere saffraan, kappertjes, boerenkool, spinazie en rucola. De inname van Kaempferol in het lichaam wordt sterk verbeterd bij inname met vet. Neem dit voedingssupplement dus in bij de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van één capsule per dag is ruim voldoende om de gezondheidsvoordelen te merken. Inname van twee capsules per dag kan de gezondheidsvoordelen enigszins verbeteren en valt ruim binnen de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Werking

Kaempferol heeft de eigenschap de expressie van verschillende genen te herstellen. Dit kun je zien als het evenwicht tussen het aan- en uitzetten van de genen, wat ervoor kan zorgen dat wel of juist niet bepaalde stoffen aan worden gemaakt. Deze stoffen zijn HAT- en HDAC-enzymen. Het remmen van de HDAC-enzymen heeft een positieve invloed op de expressie van genen. HDAC-remmers verhogen de expressie van de “goede genen”. Er zijn vele verschillende HDAC-enzymen. Kaempferol heeft de eigenschap om HDAC-2,4,7 en 8 te remmen. Tegelijk verhoogd Kaempferol de werking van het zogenaamde Sirtuïne-3 enzym, dat de aanmaak van ATP reguleert.

Kaempferol kopen bij Fitvitamines

Fitvitamines levert kaempferol van hoge kwaliteit. Onze supplementen zijn van plantaardige oorsprong en bevatten een goede hoge dosering per capsule. Daarnaast bieden we volume korting bij aanschaf van meerdere verpakkingen. De korting kan zelfs oplopen tot 20% korting op kaempferol bij 6 verpakkingen.