FitVitamines

0,00
0
Subtotal: 0,00
Geen producten in je winkelmand

Astaxanthine

antioxidanten voedingssupplement
Astaxanthine | Huid supplement

Astaxanthine (12 mg)

Volumekorting

2 zakjes
3 zakjes
4-5 zakjes
6 zakjes

5%
10%
15%
20%

Volumekorting

2 zakjes
3 zakjes
4-5 zakjes
6 zakjes

5%
10%
15%
20%

Astaxanthine | Huid supplement

Astaxanthine (12 mg)

Volumekorting

2 zakjes
3 zakjes
4-5 zakjes
6 zakjes

5%
10%
15%
20%

Astaxanthine kopen

Het antioxidant astaxanthine wint steeds meer aan populariteit door de veelzijdige werking in het lichaam. Wil je astaxanthine kopen? Dan ben je bij fitvitamines.nl aan het goede adres. Je kunt bij ons astaxanthine kopen van hoge kwaliteit, voor een betaalbare prijs.

Wat is het?

Astaxanthine is een krachtige en veelzijdige antioxidant. Het is een carotenoïde die wordt gemaakt door o.a. algen, plankton, planten en schimmels. Onze astaxanthine wordt gewonnen uit de alg haematococcus pluvialis. Astaxanthine is dus een natuurlijke antioxidant, zo is het bijvoorbeeld dezelfde stof die ervoor zorgt dat flamingo’s, zalm en kreeften en krabben hun roze en rode kleur krijgen. Zij eten namelijk o.a. het plankton waar astaxanthine in zit.

Astaxanthine werking

Als je op zoek bent naar een effectief antioxidant kan astaxanthine niet ontbreken. Astaxanthine is één van de best onderzochte antioxidanten. Deze antioxidant is tevens één van de krachtigste antioxidanten en een vrije radicalenvanger. Astaxanthine ondersteunt door vrijwel het hele lichaam en kan door vrijwel ieder orgaan en weefsel worden opgenomen.

Het antioxidant wordt opgenomen door onze celmembranen en mitochondriale membranen. Doordat astaxanthine aan de buitenkant van de cellen zit, vormt de stof een soort van verdedigingslinie tegen potentieel schadelijke stoffen die de cellen binnen willen dringen.

Astaxanthine staat bekend om haar afweerversterkende en ontstekingsremmende eigenschappen. Het heeft onder andere een bevorderende werking op op spierherstel, uithoudingsvermogen en ondersteuning bij vermoeide ogen.

Astaxanthine kopen bij Fitvitamines

Fitvitamines levert astaxanthine van hoge kwaliteit. Onze astaxanthine supplementen zijn van plantaardige oorsprong en bevatten een dosering van minimaal 11% astaxanthine. Onze capsules hebben een goede hoge dosering. Daarnaast bieden we volume korting bij aanschaf van meerdere verpakkingen. De korting kan zelfs oplopen tot 20% korting op astaxanthine bij 6 verpakkingen.